Agenda
Winkel
Home

 

                     Cursus Royal Icing gevorderd

Altijd al een stapje verder in Royal Icing willen gaan? Je hebt het werken met Royal Icing in de verschillende diktes onder de knie en kan al een aantal borders en bloemen spuiten? Dan is dit een leuke vervolgcursus om te komen tot een gevorderd niveau. Tijdens deze cursus gaan we namelijk in op een aantal verschillende technieken: brush embroidery, bridge working en embroidery. We maken een eindtaart met een dummy.

De 1e cursusavond frissen we theorie van het werken met Ri weer even op en leggen we de technieken uit. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Daarna gaan we beginnen met de embroidery techniek en maken we een start met de bridge. De 2e avond gaan verder met de bridge working en maken we de taart af met technieken die je hebt geleerd en/of die je al kunt (borders etc.). We sluiten de cursus af met een eindtaart en een certificaat.

De kosten voor de workshop zijn € 80,-. Dit is inclusief de Royal Icing, een dummy, de spuitmondjes die we gebruiken, spuitzakken en een adapter. Exclusief de fondant voor de dummy.

Datum: Woensdag 26 oktober & 2 november van 19.30 tot 23.00


In dit voorbeeld zie je de technieken bridge working onderlangs de taart en embroidery bij de pauw en het prieel